Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Copyright © 2015 - 2019 Dobco Medical Systems NV

All rights reserved.

Hartelijk dank voor het gebruik van PACSonWEB. Het doel van deze handleiding is u zo efficiënt mogelijk op weg te helpen met de werkwijze en bedieningsinstructies van het systeem.

Gelieve eerst de algemene gebruiksvoorwaarden te lezen vooraleer PACSonWEB te gebruiken.


Software identificatie

PACSonWEB

V3.2.800

Release 26 juli 2019


BROWSER  SUPPORT

Deze browsers zijn gevalideerd en worden ondersteund:

—    Internet Explorer (versie 11.0 - 11.648)

—    Microsoft Edge (versie 32.0 -  42.17134)

—    Firefox (versie 36.0 - 68.0)

—    Safari (versie 7.0 - 12.1), inclusief iPhone en iPad

—    Google Chrome (versie 36.0 - 75.0)

Bedrijfsinformatie

Dobco Medical Systems NV

Nachtegaalstraat 6, 9240 Zele, Belgium

Website: www.pacsonweb.com

Support: support@dobcomed.com

Telefoon: +32 (0)52 77 01 15

Handleidingen

http://manuals.pacsonweb.com/display/MANPOW3NL

Revisie 26/07/2019

BEOOGD GEBRUIK

PACSonWEB is een web gebaseerde oplossing voor de distributie en weergave van medisch beelden en verslagen over het internet voor aanvragende artsen, patiënten en tussen ziekenhuizen.
De ingebouwde viewer bevat optimalisatie tools voor het weergeven van beelden  (window leveling, invertie, ruimtelijke locator, referentie lijnen, … ) en meetfunctionaliteit (lengtemeting, hoekmeting, verticale hoogtemeeting, …) wat PACSonWEB geschikt maakt voor diagnostisch doeleinden.

De PACSonWEB viewer voldoet aan de Europese richtlijn 93/42/EEC voor medische hulpmiddelen en is gecertifieerd als CE klasse IIa.

GEBRUIKSINDICATIES

Als distributiemedium, wordt PACSonWEB gebruikt voor het ter beschikking stellen van medische beelden en rapporten van de aangesloten ziekenhuizen en radiologiepraktijken over het internet voor de aanvragende artsen.
De beelden worden ter referentie ook beschikbaar gesteld voor de patiënt.  Het is de keuze van de verzendende radiologieafdeling of de patient al dan niet toegang heeft tot het verslag.
Door middel van de referentiecode van een onderzoek, in bezit van de patiënt, is het onderzoek en verslag eenvoudig toegankelijk voor elke arts met een eigen PACSonWEB account.
Beelden worden online ter beschikking gesteld voor een periode van 1 tot 5 jaar, zoals contractueel bepaald met de verzendende radiologieafdeling.

Als diagnostisch medium, kan PACSonWEB gebruikt worden door een radioloog om beelden te visualiseren, bewerken  en metingen uit te voeren om een diagnose te kunnen stellen. Het verslag kan rechtstreeks in PACSonWEB opgeslagen worden.


Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om er op toe te zien dat

  • de monitorkwaliteit, de omgevingsbelichting en gebruikte beeldcompressie in overeenstemming is met het beoogde klinisch gebruik !
  • PACSonWEB gebruikt wordt op een ondersteunde browser en browser versie
  • PACSonWEB nog steeds ondersteund wordt in geval van een update van de browser of het besturingssysteem
  • de download snelheid van de internetverbinding voldoende performant is voor het beoogde gebruik (beelden bekijken: 3G of hoger; 0.5 Mb/sec; beelden downloaden: 4G of hoger, 15 Mb/sec. of hoger)
  • de snelheid van het interne netwerk voldoende performant is (100 Mb LAN of hoger; Wi-Fi 802.11 g of hoger)

DISCLAIMER

Dobco Medical Systems is niet aansprakelijk voor storingen en schade die het gevolg zijn van installatie, configuratie, verplaatsing, remodellering, onderhoud en reparatie uitgevoerd door anderen dan Dobco Medical Systems of geautoriseerd personeel van Dobco Medical Systems.

Dobco Medical Systems is niet aansprakelijk voor storingen en schade aan producten van Dobco Medical Systems die te wijten zijn aan de producten van andere fabrikanten, die niet geleverd zijn door Dobco Medical Systems.

Dobco Medical Systems is niet aansprakelijk voor storingen en schade die zich voordoen omdat de voorzorgsmaatregelen en de operationele methoden in deze handleiding niet gevolgd werden.

Dobco Medical Systems is niet aansprakelijk voor storingen en schade die het gevolg zijn van het gebruik van het product onder omgevingsomstandigheden die buiten het bereik van de gebruikersvoorwaarden in deze handleiding liggen, zoals stroomvoorziening, installatieomgeving enz.

HANDELSMERK

“PACSonWEB” is een geregistreerd handelsmerk van Dobco Medical Systems.

WAARSCHUWINGEN

Raadpleeg de PACSonWEB-operatorhandleiding voor aanvullende waarschuwingen en informatie over regelgeving.

  • No labels